Archívum - 2016

Dátum
 • Minden
 • jan
 • feb
 • már
 • ápr
 • Május
 • jún
 • júl
 • aug
 • szep
 • okt
 • nov
 • dec

október 7th

123-ik óra

okt 7 2016
24,98kg, Szögi László fogása

Napközben két értékelhető halfogás történt, de ezzel a csapatok "csak" biztosabbá tették helyüket a dobogón. Viszont az egyik egy gyönyörű tőponty (24,98kg), amit a szegedi Patty Team horgásza, Szögi László mondhat magáénak. Utolsó éjszaka következik, hideg lesz, az eső most is csepereg.
Reggel 8-kor véget ér az Évadzáró bojlis találkozó. 11-kor ebéd, és utána eredményhirdetés.

113-ik óra

okt 7 2016

Az éjszaka két újabb 20 kiló feletti halat zsákmányoltak a csapatok, köztük egy 24,63 kilósat a Lepsényi Pontvadászok, akik ezzel biztosabbá tették a második helyüket az "A" szektorban.
Az Arrabóna Carp Team 20,83 kilós fogása viszont "csak" arra volt elég, hogy a "B" szektor 9 helyéről a 8-ra lépjen elő.
Szűk 24 óra van hátra a verseny befejezéséig, továbbra sem dőlt el semmi. Akár egyetlen éjszaka alatt is lehetnek utolsókból elsők is.

október 6th

99-ik óra

okt 6 2016

A Patty Team újabb fogásával feljött az "A" szektor harmadik helyére. Más változás nem történt.

89-ik óra

okt 6 2016

Az éjszaka után sincs változás a sorrendekben. Pár helyen tudtak a csapatok 1-1 halat cserélni, de továbbra is elég nagy passzivitást mutatnak a halak.

október 5th

75-ik óra

okt 5 2016

Egész nap erős szél fújt (de eső nem volt) mostanra talán kicsit csillapodott, viszont a nem nagyon hozta meg a halak kapókedvét. Pár értékelhető fogást tudtunk csak elkönyvelni, ami nem változtatott a verseny állásán.
Az "A" szektorban a Nagy Carp Team továbbra is őrzi vezető helyét, és a dobogón nem történt helycsere. A "B" szektorban is hasonló a helyzet. A Sufni Carp Team tapad az első helyen álló Bóly Carp Team csapatára. Már csak 3 csapat nem rendelkezik értékelhető fogással, de még messze a vége. Holnapra ismét szeles, esős napot ígérnek az időjósok...

66-ik óra

okt 5 2016

Estére az esőt orkán erejű szél váltotta, ami még most is tart. De volt olyan csapat, aki a tarajos hullámok közepette is bevállalta a behúzást. A harmadik 20 kiló (vagy a feletti) pontynál járunk 66-ik órában: B&B Carp Team (20,00kg), Lepsényi Pontyvadászok (20,28kg), és Craball Baits Team (21,48kg). Egyre több csapatnak van értékelhető fogása, még nem lefutott a mérkőzés.

október 4th

51-ik óra

okt 4 2016

Friss eredmények! Az 51-ik órában tartunk, továbbra is kevés a hal. Szinte csak azoknál a csapatoknál van újabb fogás, ahol eddig is volt már, így náluk elindult a "csere a nagyobbakra". A "B" szektorban 3 csapatnak is megvan az 5 db értékelhető hala, míg az "A" szektorban csak a "Nagy család" (apa és fiai) mondhatja ezt el magáról. 20 kilónál nagyobb hal még nem került horogra, bár közel járnak hozzá a srácok (19,69 és 19,62 a két szektor legnagyobb fogása).
Az eső napközben rá-rákezdett, de mostanra már folyamatossá vált, állandó északi széllel párosulva. Meglátjuk mit hoz az éjszaka.

Évadzáró bojlis kupa 2016, kedd

okt 4 2016

Hétfőn napközben sajnálatos módon összesen 2 darab értékelhető halat sikerült szákba terelni, de az elmúlt éjszaka sem volt az igazi. További lehűlés várható, talán jobban megmozdulnak a nagyobb testű halak is.

október 2nd

Elindult az Évadzáró bojlis találkozó

okt 2 2016

Reggeltől gyülekeztek a csapatok az idei Évadzáró bojlis kupára. A közös csapatfotó, ebéd, és megnyitó után megtörtént a sorsolás. Sokan éltek az újrahúzás lehetőségével, bár volt aki ugyan azt kapta ki újra, igaz akkor már csak 3 hely volt a "kalapban"...
Éppen csak elindultak a csapatok az állásokra, amikor elkezdett szemerkélni az eső, ami mostanra masszív áztató égi áldássá erősödött. A következő hétre sem ígérnek sokkal jobb időjárást, de a hidegfront talán jó hatással lesz a nagy pontyok kapókedvére.

október 1st

Start előtti utolsó órák

okt 1 2016

Bár kissé szeles, de napsütéses időben telt a szombati készülődés a holnap induló Évadzáró bojlis találkozóra.
Vasárnap reggel 9-től kezdődik a regisztráció, és adategyeztetés. 11 óra után ebéd, majd a megnyitó következik. A sorsolás ELŐTT készül el a közös csapatfotó, majd a sorsolás után mindenki elfoglalhatja a horgászhelyét, a tervezett indulás vasárnap délután (10.02) 15.00 órára van kitűzve.