Archívum

július 20th, 2017

Merenye III Baráti Bojlis Találkozó 2017.08.06-12

júl 20 2017

Résztvevő Csapatok
Arrabóna Carp Team
Még-Szép Team
Multi Carp Team
Hegyes Erős Team
SP Carp Team
Amatőr Team
AUDI Carp Team
Hal-Kan Carp Team
CFB Pécs Team
PM Carp Team
PAPÓ Carp Team
Waterproof Legacy Team
Carp Power Team I
Sörkomák Team
KBM Team
Drink Carp Team
Casino Carp Team
U-grass CarpTeam
CFB Famili Carp Team
Alisca Carp Team
Coolturnomad-ok Team
Viper Carp Team
Laptop Szalon Pécs Team
Nagy Carp Team
ATS Carp Team
Carpmaister Team
Vákuum Carp Team
Ruta Carp Team
Sipos Team
Bojlis Hódok Team
Hévíz Carp Team

október 7th, 2016

123-ik óra

okt 7 2016
24,98kg, Szögi László fogása

Napközben két értékelhető halfogás történt, de ezzel a csapatok "csak" biztosabbá tették helyüket a dobogón. Viszont az egyik egy gyönyörű tőponty (24,98kg), amit a szegedi Patty Team horgásza, Szögi László mondhat magáénak. Utolsó éjszaka következik, hideg lesz, az eső most is csepereg.
Reggel 8-kor véget ér az Évadzáró bojlis találkozó. 11-kor ebéd, és utána eredményhirdetés.

113-ik óra

okt 7 2016

Az éjszaka két újabb 20 kiló feletti halat zsákmányoltak a csapatok, köztük egy 24,63 kilósat a Lepsényi Pontvadászok, akik ezzel biztosabbá tették a második helyüket az "A" szektorban.
Az Arrabóna Carp Team 20,83 kilós fogása viszont "csak" arra volt elég, hogy a "B" szektor 9 helyéről a 8-ra lépjen elő.
Szűk 24 óra van hátra a verseny befejezéséig, továbbra sem dőlt el semmi. Akár egyetlen éjszaka alatt is lehetnek utolsókból elsők is.

október 6th

99-ik óra

okt 6 2016

A Patty Team újabb fogásával feljött az "A" szektor harmadik helyére. Más változás nem történt.

89-ik óra

okt 6 2016

Az éjszaka után sincs változás a sorrendekben. Pár helyen tudtak a csapatok 1-1 halat cserélni, de továbbra is elég nagy passzivitást mutatnak a halak.

október 5th

75-ik óra

okt 5 2016

Egész nap erős szél fújt (de eső nem volt) mostanra talán kicsit csillapodott, viszont a nem nagyon hozta meg a halak kapókedvét. Pár értékelhető fogást tudtunk csak elkönyvelni, ami nem változtatott a verseny állásán.
Az "A" szektorban a Nagy Carp Team továbbra is őrzi vezető helyét, és a dobogón nem történt helycsere. A "B" szektorban is hasonló a helyzet. A Sufni Carp Team tapad az első helyen álló Bóly Carp Team csapatára. Már csak 3 csapat nem rendelkezik értékelhető fogással, de még messze a vége. Holnapra ismét szeles, esős napot ígérnek az időjósok...

66-ik óra

okt 5 2016

Estére az esőt orkán erejű szél váltotta, ami még most is tart. De volt olyan csapat, aki a tarajos hullámok közepette is bevállalta a behúzást. A harmadik 20 kiló (vagy a feletti) pontynál járunk 66-ik órában: B&B Carp Team (20,00kg), Lepsényi Pontyvadászok (20,28kg), és Craball Baits Team (21,48kg). Egyre több csapatnak van értékelhető fogása, még nem lefutott a mérkőzés.

október 4th

51-ik óra

okt 4 2016

Friss eredmények! Az 51-ik órában tartunk, továbbra is kevés a hal. Szinte csak azoknál a csapatoknál van újabb fogás, ahol eddig is volt már, így náluk elindult a "csere a nagyobbakra". A "B" szektorban 3 csapatnak is megvan az 5 db értékelhető hala, míg az "A" szektorban csak a "Nagy család" (apa és fiai) mondhatja ezt el magáról. 20 kilónál nagyobb hal még nem került horogra, bár közel járnak hozzá a srácok (19,69 és 19,62 a két szektor legnagyobb fogása).
Az eső napközben rá-rákezdett, de mostanra már folyamatossá vált, állandó északi széllel párosulva. Meglátjuk mit hoz az éjszaka.

Évadzáró bojlis kupa 2016, kedd

okt 4 2016

Hétfőn napközben sajnálatos módon összesen 2 darab értékelhető halat sikerült szákba terelni, de az elmúlt éjszaka sem volt az igazi. További lehűlés várható, talán jobban megmozdulnak a nagyobb testű halak is.

október 2nd

Elindult az Évadzáró bojlis találkozó

okt 2 2016

Reggeltől gyülekeztek a csapatok az idei Évadzáró bojlis kupára. A közös csapatfotó, ebéd, és megnyitó után megtörtént a sorsolás. Sokan éltek az újrahúzás lehetőségével, bár volt aki ugyan azt kapta ki újra, igaz akkor már csak 3 hely volt a "kalapban"...
Éppen csak elindultak a csapatok az állásokra, amikor elkezdett szemerkélni az eső, ami mostanra masszív áztató égi áldássá erősödött. A következő hétre sem ígérnek sokkal jobb időjárást, de a hidegfront talán jó hatással lesz a nagy pontyok kapókedvére.