Árak

OTP Szép Kártya elfogadó helyA Merenyei horgásztó az OTP Szép Kártya elfogadó helyei közé tartozik, így a térítést OTP Szép Kártyában is elfogadjuk!

Árak:

Üdülési csekk elfogadó helyA Merenyei horgásztó a Nemzeti Üdülési Szolgálat elfogadó helyei közé tartozik, így a térítést Üdülési Csekkben is elfogadjuk!

Normál napijegyesek fogható kvótája:

A normál napijegyes a fogását, ha a tóparton kívánja elkészíteni azt a kijelölt főzési helyen, megteheti.
A halakra súlykorlátozás vonatkozik, ami pontyra maximum 4 kg, amurra 6 kg, harcsára MINIMUM 50 cm maximum 20 kg, süllőnél az első fogást meg kel tartani, és be kell fejezni a rávaló horgászatot.
Nem tarthatóak meg:

A bojlisok a „fogd, meg engedd vissza” elvet vallva, minden halat kötelesek visszaengedni. Részükre a tározón 35 db számozott Bojlis helyet jelöltünk ki, mely a tározó 90%-át fedi le, teljesen elszeparálva a napi horgászoktól! A kialakított helyek 2-3 fő részére kényelmes horgászati lehetőséget biztosítanak.
Bojlis helyekre előjegyzéses helyfoglalás van érvényben!
A bojlisok 2 bottal horgászhatnak. Számukra kötelező a nagyméretű merítő szák, halkímélőmatrac, és a sebfertőtlenítő használata, valamint a bojlis horgászrend betartása.

A tóhoz vezető út elején, közvetlenül a gát mellett található a Büfé. Itt lehet napijegyet váltani, emellett üdítőket, rövid italokat, sört, szendvicseket és kávét tudunk kulturált módon biztosítani.

A horgászat további feltételeiről a Horgászrendek oldalon olvashatnak.

Helyfoglalás ügyben Regős György hívható a +36-70/214-43-66 mobiltelefonon illetve a kapcsolat oldal használatával ez online is megtehető.

Képek: