11-12 Bojlis hely komfort szolgáltatással bővült!

aug 17 2011

Kedves horgásztársak a 11-es és a 12-es bojlis helyek komfortosabbá lettek téve a képeken látható 13,5 négyzetméteres (ebből 4,5 m2 fedett terasz) hőszigetelt faházakkal. Faházakban 2 db vendégágy található, de ha szükséges, akkor egy bojlis ágy még befér, ami így 3 fő befogadására alkalmas.

A 12-es helyen közvetlen a horgász hely mögött a vízparttól számolva kb. 10-15 méterre helyezkedik el, a csatolt képeken látható.
A 11-es helyen a faház jelenlegi helyétől kb. 15-20 méterre lett elhelyezve, de itt vegyük figyelembe, hogy a tél folyamán a meglévő parti hely a ház alatti részre lesz felhozva, mivel közel van a 10-es bojlis helyhez. Tehát ha a 11-es hely környezettét megnézzük a csatolt fotókon, akkor láthatjuk ott is, hogy ez a hely is árnyékossá lett téve a környező fákat figyelembe véve.
Augusztustól már igénybe lehet venni ezeket a házakat, ha valaki nem akar saját lakókocsit vontatni, sátorban szorongani, vagy a csípőssé váló éjszakákon fagyoskodni. Esetleges igényt nem kel előre jelezni, azt érkezéskor is megtehetik. Ere a két helyre ebben az évben valaki bér lakókocsit szeretne hozni, azt nem teheti meg, a faházat kel helyette kibérelnie.
Ha nem él a faházbérlés lehetőségével, abban az esetben, ebben az évben ezeken a helyeken sátorban még eltöltheti a lefoglalt horgász túrája idejét, aki viszont élni kíván a bérlés lehetőségével az 3000 Ft / nap bérleti díj fejében használhatja a faházakat.
Jövőre, vagyis 2012 januárjától a 11-12-es bojlis hely csak a faházzal együtt foglalhatóak.
Tisztelettel, Regős György