12-es hely

Sziasztok!
Idén nyáron látogatjuk elsőnek Merenyét,nyáron július végén.
Az után érdeklődnék hogy aki járt már azon a helyen,az írjon.Minden érdekel beszámolók esetleg ha vannak friss képek,mivel jó csalizni ,etetni,meddig melyik a jó távolság .......minden érdekel.Előre is köszönöm.
2 barátommal megyek és persze mind a hárman szeretnénk 3 bottal pecázni.
A hely kialakítása is érdekelne hogy elférünk e kényelmesen/azért lennének jók a képek/.........Írjatok!!! A válaszokat előre is köszönöm.
Görbüljön mindenkinek:) Catch&Release:)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Barna Tamás képe

12. hely

Üdv mindenkinek!
Egyszer már érdeklődtem, de lassan eljön az ideje hogy meglátogatjuk,Merenye 12-es helyét(jövőhét csüt):)
Légyszi aki járt már ezen a helyen konkrétan a 12-en az írjon nekem,minden érdekel.....Előre is kössz.Görbüljön:)

Kecskés László képe

12-es hely

Szia!

Mi 4 éve a 12-re járunk tapasztalat a következő:
- Meder egyenletes, iszapos néhol kemény.
- Próbáljatok a 11-12 közé -(normális keretek között)- húzni legalább 3 botot. pl. 50-100-150 re húzgáltuk a 3 botot. Nekünk onnét adta a legjobban. A közeli bóját esetleg hozhatod egész kintre a 11-es felé a nád elé. rengeteg amurt adott. Hatalmasakat, amiket csak a vízben mertünk fotózni, matracon, mert hihetetlen vadak voltak. :-)
- A másik fél inkább szembe próbálkozzon, kb. hasonló távolságokra. Kár szerintem középre 250-m-re bevinni, igaz ott kemény de sok apró jött mindig.
- Balra a kíméleti felé nem érdemes mióta ki van adva a 2 kíméleti is, az eléggé lefogja előled a halat. De egy bottal azért próbáld meg, de nálunk nem nagyon működött.
- Árnyék nuku, csak a kis diófa, de oda ha beteszel 2 sátrat kifújt. Sörsátrat vigyetek szerintem. A hely szép, kukoricás körben, szuper, személy szerint nekem a 12-es a kedvencem, senki a környéken, csend......

Vigyázzatok a tisztaságra, halakra mi is megyünk. :-)

Üdv.
L.