imformácio kérés a 8as helyröl

Forgó zsolt, 2012. jan 15., (v), 15.26 Tanácsok Bojlis 08

sziasztok horgásztársak!abban szeretném kérni a segitségeteket,most megyünk előszőr merenyére április elején a 8as helyre!Ha tudna valaki segiteni,hogy milyen messzire érdemes behordani és milyen izesítésü (bojli,pellet stb.)érdemes csalizni!elöre is köszönöm!zsolt!bármiféle imformáciot szívessen fogadunk!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Nagy László képe

8-as

Szia!

Mi május végén voltunk a 8-on 3 éjszakát. A hely nagyon szép és széles, 9 bot is viszonylag kényelmesen elfér, a szomszéd állások is messze vannak. Mi egy lakókocsival+sátorral voltunk, szóval elég nagy a placc. A hely könnyen megközelíthető és viszonlag szélvédett helyen van. Több nagyobb fa is van a helyen, a jobb szél például egész nap árnyékos. Zuhé esetén gond lehet, mert a földút elképesztő módon felázik. Kb. 150-180 méterre húztunk be, legalábbis ez a távolság vált be a leginkább, 3 bóját raktunk le és kerestük a halat. Sokat fogtunk, kb. 7.5 kilós átlagsúlyban, több, mint 2 mázsát. Éjszaka max. 1-2 bottal horgásztunk, így sem sokat aludtunk. Szemessel nem érdemes próbálkozni, az első fél órában fogtam kukoricával két kiló körüli kárászt meg egy 80 dekás dévért, úgyhogy maradt a pellet és a bojli. =) 3 féle SBS bojlival készültünk és többféle Pellettel. Érdekes, hogy bojlival csak elvétve volt kapásunk, lebegtetés sem hozott jobb eredményt, viszont a halas Pellet nagyon jól működött, fél-egy órán belül elhúzta valami. Jól működik a Merenyén a helyszinen kapható nagyon büdös 30-as Pellet is, de jó a bolti halas 16-os is. Dupla 16-osra sem jött több, vagy nagyobb, mint csak simán egy 16-os pellet hajszálelőkén. A halak kapása és védekezése nagyon agresszív, csak úgy füstöl az orsó. A halak abszolut vegyesek, fogtunk 10 felett nyurgát, tövest és tükröst is.
Ha van konkrét kérdés, szivesen segítek.

N.L.

Varga József képe

Szia, köszönöm a

Szia, köszönöm a tájékoztatót, kimerítő és érdekes volt. Pár dolgon még meg is lepődök, de a víz mindig tud újat mutatni. A halas pellet sikerének nagyon örülök, mert az etetés tárgyát szimplán 20mm-s halas pellet képzi. Sok sikert a továbbiakban. Ha valami mégis eszembe jut majd írok.

Varga József képe

8-as

Helló, mi is a 8-ast pályáztuk meg az idei évre. 07-10 és 07-15 között megyünk. Ha ti utána, akkor esetleg tudok segíteni konkrétan a hellyel kapcsolatban, de ha egyéb dolog is érdekel akkor is szívesen segítek. Ha gondolod írj ide, mire lennél kíváncsi, vagy akár fel is hívhatsz a 0670-866-3409-en.
Addig is görbüljön!

ahlinyapenyakitmata képe

Kuykeun

Helló, mi is a 8-ast pályáztuk meg az idei évre. 07-10 és 07-15 között megyünk. Ha ti utána, akkor Pengobatan mata buram, kabur dan rabun akibat penyakit diabetes esetleg tudok segíteni konkrétan a hellyel kapcsolatban, de ha egyéb dolog is érdekel akkor is szívesen segítek.