Merenye 2011

Sziasztok.
Nagyon örülök hogy sikerült helyet foglalni a 15-ös helyre,Juli 3-10-e között.
Végig olvastam a fórumon írtakat,és találtan egy két hasznos információt is.
Sajnos most megyek első alkalommal Merenyére,és nagyon alaposan szeretnék felkészülni!
Minden apró tanácsot szívesen veszek,akár itt a fórumon,vagy e-mail-ben is..
Címem: sanyuszka31@mailbox.hu.
addig is görbüljön az a bojlies bot!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Veres Zoltán képe

Infó

Első merenyei túrám lesz,június végén a 6os állásra megyek. Érdeklődnék a helyről,etetésről,csalival kapcsolatban? Minden infót megköszönnék.

Veres Zoltán

Gebhardt László képe

Kedves Sándor! Én utoljára a

Kedves Sándor!

Én utoljára a 15-ös helyen voltam és bár nem fogtuk ki az aranyhalat, de nagyszerű volt az az egy hét és csak ez számít. Viszont voltak szép számmal 10+ -osak és sokszor csak a csónak segítségével sikerült őket térdre kényszeríteni.
Maga a hely két fő számára bőven elegendő nagynak bizonyult, de még három bojlis is kényelmesen elfér. Van egy fa a bal oldalon, ami szolgál egy kis árnyékkal, ez jó hír mert júliusban akár 35 fok is lehet.
Viszonylag messzire kb. 250m -re találtunk egy keményebb talajt amit megfelelőnek találtunk és döntésünk jónak bizonyult, az előttünk lévő csapat viszont fogott szépeket kb. 120m-ről is. Az első nap viszonylag csendben telt el, de a hét többi részén a délelőtti időszakot leszámítva szinte mindig fogtunk, legfőképpen azonban éjszaka. Mivel ez egy tavaszi túra volt, mi főleg az édes-büdös kombinációt részesítettük előnyben, két szem 20mm-es golyó formájában, az etetésre ugyanaz a bojli került, apró magvak pedig kizárva. Igazából bojli terén nem érdemes sokat gondolkozni, júliusban szerintem a halas biztosan sikeres lesz, minél büdösebb legyen :-) De nálam mindig van édes is tartalékban.
Ami szintén jó hír, hogy a tógazda Bendi egy tökéletes vendéglátó, tehát mindened meglesz amire szükséged van :-) Zuhany, csónak, akksi töltés, étel-ital :-) Neked csak horgászni kell!! Ez a merenyei vendégszeretet, köszönjük Bendi :-)

Én egyébként júli 2-9-ig a 16-oson leszek...
Görbüljön
Laci

Antal Sándor képe

re:

Szia Laci.
Nagyon szépen köszönöm az infót.
Szerintem ha a 16-oson leszel akkor valszeg talizunk és lessz egy nagyon érdekes tapasztalatcsere is.
A Misel boilija mindíg van nállam ami édes jellegű,de büdös-halas-fűszeres boilim is van elég sok..veszek valami jó minőségű boilit is...
Addig is bárhová mész horgászni, GÖRBÜLJÖN!!!!!!

sanyuszka33