Bojlis 08

imformácio kérés a 8as helyröl

Forgó zsolt, 2012. jan 15., (v), 15.26 Tanácsok Bojlis 08

sziasztok horgásztársak!abban szeretném kérni a segitségeteket,most megyünk előszőr merenyére április elején a 8as helyre!Ha tudna valaki segiteni,hogy milyen messzire érdemes behordani és milyen izesítésü (bojli,pellet stb.)érdemes csalizni!elöre is köszönöm!zsolt!bármiféle imformáciot szívessen fogadunk!

8as hely

sziasztok horgásztársak!abban szeretném kérni a segitségeteket,most megyünk előszőr merenyére április elején a 8as helyre!Ha tudna valaki segiteni,hogy milyen messzire érdemes behordani és milyen izesítésü (bojli,pellet stb.)érdemes csalizni!elöre is köszönöm!zsolt!

segítség kérés

Tisztelt Horgásztársak! Szerencsénk volt és Júliusban remélhetőleg szép és sikerekben gazdag 3 napot tölthetünk majd el a tavon! Nem voltunk még sohasem ezen a vizen mert nem tudtunk helyet foglalni, de most végre igen! Nem vagyunk profi bojlisok de 5 éve horgászunk bojlis módszerrel és szép fogások vannak mögöttünk! Szeretnék egy pár hasznos tanácsot kérni tőletek! A 8-as horgász állásra megyünk Júli 17,18,19.-én! Csali, szerelék összeállítás ügyben, milyen messze húzzunk, dobótávolságon (100-120 méteren) érdemes e próbálkozni?
Segítségeteket előre is köszönjük!

Tisztelt.Regős GYuribá , Józsibá

Jóestét Kívánok.Júni 5-11 voltam a 8-on . Megyek Júli 11-17-ig és beszéltük Józsibával ha tud rendez lakókocsit nekem a 12-re. Csak elérhetőségem nemvolt . Mostmár van - 06.30-376-1344-.es számon elérhető vagyok. Ugyan ezt a számot lehet írni is a helyfoglalásokra . Köszönöm az együtműködésüket . A legelöbbi Viszont látásra .

Horgászhely

Sziasztok!
Május 30-án vasárnap délben megyek a 8 as Boilis helyre 5 napra.
Ha van valakinek kedve és nem tudott már helyet foglalni az csatlakozhat!
Ketten megyünk és csak 3 bottal horgászunk,tehát lesz hely.
Bővebben e-mailben: facsart@citromail.hu

8-as hely

Sziasztok!
Az idén első ízben megyünk Merenyére. Kérlek Titeket segítsetek a 8-as helyről való bárminemű információval. Aki tudna róla képet küldeni külön megköszönöm, mert itt kevés képet találtam és remélem elférünk majd rajta 3-4-en!
Milyen messzire kell húzni, mivel etessek június végén, mi az ideális csali ízesítés?
Lehet-e harcsára számítani? stb. :)

8 as hely

Sziasztok. Március végén mennénk Merenyére a 08 ra.Szeretnék információt kérni a hellyel kapcsolatban, behúzási távolság,s milyen ízesítésű csalit használjak,etetés mennyisége.Előre is köszönöm . jano01

Tanácsok kérése

Sziasztok!

Szeptember 9-étől 16-áig megyünk a 8-as helyre! Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen távolságba érdemes lerakni a bójákat, milyen alapozó etetést használjunk, illetve, hogy édesebb, bűdősebb bojlik fogósabbak-e azon a helyen? Azért tettem fel ilyen sok kérdést, mivel abszolút kezdők vagyunk a bojlis horgászat terén és azért szép élményekkel szeretnénk majd távozni!
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Üdvözlettel: Balázs

8-as hely

Augusztus elején megyek a 8-as helyre először. Még nem voltam Merenyén, a bojlizással is csak most ismerkedem. Tanácsot szeretnék kérni,hogy milyen távolságra érdemes ezen a helyen próbálkozni. Előre is köszönöm a tanácsokat és tapasztalatokat.

Információ kérés a 8-as helyről. Help me please!

Sziasztok!
Júliusban megyek a 8-as helyre. Ez lesz az első bojlis túrám Merenyén, már alig várom. =) Örülnék ha tudna valaki segíteni és adna néhány információt, tanácsot ezzel kapcsolatban.
-Meddig érdemes behúzni?
-Mennyire fogós ez a hely július közepén, a nagy melegben?
-Büdös vagy esetleg fűszeres bojli a nyerő?
-Van e esély egy-egy jobb amúr fogására ezen a helyen?
-Dip-elni szoktatok? Etetésnél használtok valami aromásítást stb?